Exkluzivně pro degustátory i zájemce o degustaci medu PSNV organizuje kurz Základy senzorické analýzy medu pod vedením italského lektora.
Pro účast je nutné mít rezervaci a uhrazený kurz předem! Na akci je omezený počet účastníků.
Exkluzivně pro degustátory i zájemce o degustaci medu PSNV organizuje kurz Základy senzorické analýzy medu pod vedením italského lektora, který proběhne od 26. března 2022 (od 9.00 do 17.00 h) do 27. března 2022 (od 8.00 do 12.00 h) v hotelu Oáza v Praze. Kurz je 1,5 denní a bude konsekutivně tlumočen do češtiny z anglického jazyka.
Lektor Raffaele Dall’Olio, Ph.D. je profesionální degustátor a lektor Italského národního registru expertů v senzorické analýze medu.
Co se v kurzu naučíte?
Účastníci si osvojí metodu objektivního senzorického hodnocení medu. Základem tohoto kurzu je osvojení si techniky hodnocení medu k určení jeho základních charakteristik. Lekce jsou střídány praktickými cvičeními, jejichž prostřednictvím se trénují smysly a memorizuje senzorické vnímání patnácti základních jednodruhových medů. V neposlední řadě se účastníci naučí rozeznávat nejběžnější vady medu (např. fermentace, přítomnost kouře atd.).
Cena kurzu je 3 750 Kč (nezahrnuje stravu a ubytování). V případě zájmu pište na email kancelar@psnv.cz pro registraci a podrobnější informace ke kurzu.
Pro účast je nutné mít rezervaci a uhrazený kurz předem! Na akci je omezený počet účastníků.